Υπηρεσίες

  

Συστήματα Ασφαλείας, Πρόσβασης, Πυρανίχνευσης, Επιτήρησης, Θυροτηλεόρασης, Αυτοματισμών.

Συστήματα Συναγερμού για το Σπίτι, το Γραφείο, την Επιχείρηση, την Βιομηχανία.

Θέτοντας ως στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των άμεσων προκλήσεων στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας,διαθέτουμε πρωτοποριακές λύσεις για την ασφάλεια σας. Η G4 Alarm καλύπτοντας και αυτήν την παράμετρο ασφαλείας, αναλαμβάνει την Τοποθέτηση Συναγερμών,Κλειστών κυκλωμάτων, Πυρανίχνευσης, Συστήματα Ελέγχου και Πρόσβασης, Θυροτηλεοράσεις, Αυτοματισμοί Smart Home, και Τηλεματικής Gsm / Gprs. Παρέχουμε ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις, εισάγοντας καινοτόμα συστήματα και νέες αντιλήψεις στο χώρο της ασφάλειας.

Παροχή, εγκατάσταση και συντήρηση των πλέον εξελιγμένων, ποιοτικών και αξιόπιστων συστημάτων της διεθνούς αγοράς, από τις εταιρείες PARADOX, DSC, VISONIC, SIGMA, NAPCO, GENERAL ELECTRIC, DIGITAL VIDEO, ALEPH, BUNKER, SECURIDAD, OPTEX, GARRETT, SERVISION, HIKVISION, AVTECH, PANASONIC. 



Συμβουλευτική υποστήριξη με επιτόπια μελέτη και αξιολόγηση από πλευράς ασφαλείας κάθε εγκατάστασης ώστε να προταθεί ο βέλτιστος και οικονομικά αποδοτικότερος συνδυασμός υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας. Οι λύσεις Ασφάλειας που σας προτείνουμε απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία ολοκλήρωσης και ομογενοποίησης των συστημάτων αυτών, παρέχοντας τελικά ευφυή συστήματα Ασφάλειας. Μέσω των προτεινόμενων ανά περίπτωση λύσεων επιτυγχάνεται: η ελαχιστοποίηση της συμμετοχής του ανθρώπινου παράγοντα στη λήψη αποφάσεων και η επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικαστικών ενεργειών αντιμετώπισης κρίσεων.

After Sales Service - Υποστήριξη Πελατών...

Σχέση τιμής - ποιότητας.  
Σας προσφέρουμε την καλύτερη σχέση τιμής - ποιότητας της αγοράς. 
Άψογη Εγκατάσταση Γραπτή εγγύηση 5 ΕΤΩΝ. 
24ωρη Τεχνική Υποστήριξη

 
 
Σωστή Εξυπηρέτηση. 

Τηλεφωνείτε, κλείνετε αμέσως ραντεβού με συνεργάτη μας για αυτοψία. Τόσο Απλά!  Η τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας προϋποθέτει εξειδικευμένες γνώσεις.Σεβόμαστε το χώρο του πελάτη, χωρίς ζημιές ή φθορές. Η διορατική μελέτη και η σωστή υλοποίησή της, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός συστήματος ασφάλειας. Ένα ακριβό σύστημα, που δεν είναι καλά σχεδιασμένο, είναι πιθανό την κρίσιμη στιγμή να αποκαλύψει τις εγγενείς αδυναμίες του, επιτρέποντας την παραβίαση του χώρου, που υποτίθεται ότι προστατεύει. Καθοριστικό ρόλο παίζει η σωστή χαρτογράφηση του χώρου, ώστε να εντοπιστούν τα αδύνατα σημεία και να προστατευτούν κατάλληλα. Κάθε εφαρμογή έχει τις δικές της απαιτήσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ακολουθείται η διαδικασία της τυποποιημένης εγκατάστασης ενός συστήματος συναγερμού, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες του χώρου.



Τηλεματικές εφαρμογές & υπηρεσίες
Σας προσφέρουμε ένα συνολικό πρόγραμμα  τηλεματικών εφαρμογών και υπηρεσιών, από το σχέδιο γνωμοδότησης μέχρι την εγκατάσταση. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία μας να διατηρεί τον έλεγχο και την ευελιξία σε κάθε εφαρμογή,  προσφέροντας στον πελάτη την αναμενόμενη υποστήριξη. Διαθέτουμε απολύτως αξιόπιστα προϊόντα, άριστη τεχνολογία μηχανημάτων και λογισμικού και έχουμε τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των συνεργατών μας. Προτείνουμε λύσεις ηλεκτρονικής ασφάλειας πραγματοποιώντας την μελέτη και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την ευθύνη της εκτέλεσης του έργου υπεύθυνα.

  
Εγκαταστάσεις
Η Εγκατάσταση και προγραμματισμός πλήρους συναγερμού σε έτοιμη καλωδίωση εως 100 m2 και 20Κμ χιλιομετρική απόσταση απο την Αθήνα για επιχειρήσεις, ειναι 150 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Σε περίπτωση που το σύστημα συναγερμού ειναι ημιτελές το κόστος τοποθέτησης ορίζεται σε 80 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Για μεγαλύτερες αποστάσεις ισχύει το μεταφορικό κόστος του τεχνικού και γίνεται κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη. 
Εγκατάσταση και προγραμματισμός πλήρους συναγερμού σε έτοιμη καλωδίωση εως 100 m2 για κατοικίες εντός Αττικής το κόστος ειναι 100 ευρώ πλέον ΦΠΑ. 
Εγκατάσταση και προγραμματισμός πλήρους συναγερμού σε έτοιμη καλωδίωση εως 70 m2 για κατοικίες εντός Αττικής το κόστος ειναι 80 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Εξυπηρετούμε πανελλαδικά κατόπιν συμφωνίας.

                                                                     ....

  
 
 



Να γνωρίζετε οτι :
Η διορατική μελέτη και η σωστή τοποθέτηση, είναι αυτά που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός Συστήματος Συναγερμού.

ADF Sites

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.